Joustavuutta

Tarkoituksena helpompi kodin vaihto ilman stressiä!


Muutto toiselle paikkakunnalle

Saitko työpaikan toisaalta? Tuliko kiire vaihtaa maisemaa?

Teemme reippaasti tarjouksen asunnostanne kilpailukykyiseen hintaan ilman välikäsiä. Asunnon luovutuksen ja kaupan järjestämme asiakkaan ehdoilla.


Rahat toiseen käyttöön

Onko sinulla kiva koti jossa haluaisit asua vuokralla?

Nyt se on mahdollista. Teemme asunnostasi tarjouksen jonka yhteydessä annamme myös vuokrauksesta hinnan. Mahdollisen kaupan yhteydessä teemme vuokrasopimuksen asuntoonne jonka jälkeen sinulla on mahdollista asua asunnossa niin pitkään kuin haluat vuokralla.


Vaihto isompaan tai pienempään

Onko kodissasi liikaa tilaa? Vai tuntuuko ahtaalta?

Voimme tehdä asunnostanne nopeallakin aikataululla kaupan jolloin ehdit ostamaan myynnissä olevan kohteen. Meidän kautta myös mahdollista asua vuokralla niin pitkään kunnes löytää toisen asunnon.

Kysy myös vuokra-asuntojamme!


Asunto perintönä

Saitko asunnon perintönä jota et tarvitse?

Teemme kilpailukykyisen tarjouksen asunnostanne ilman välikäsiä tai välityspalkkiota. Voimme tehdä tarjouksen jo ennen sukuselvityksen tai perunkirjoituksen valmistumista, jolloin kaupat voidaan tehdä heti kun asiakirjat ovat valmiina. Näin ei tarvitse murehtia mahdollisista perintöveroista ym.


Kuolinpesä

Onko asuntonne täynnä tavaraa?

Autamme myös kuolinpesien tavaroiden ja huonekalujen tyhjennyksessä. Voimme tehdä tarjouksen kokonaisuutena irtaimistoineen.
Turun seudulta

Ostamme asuntoja Turun seudulta (Turku,Raisio,Kaarina,Naantali,Lieto,Masku ym.).

                 

                     Asuntokauppaa asiakkaan ehdolla.

                                               Tarjoa rohkeasti! 


Ostetaan asunto turku, asunnon ostopalvelu, ostetaan ostan suoraan asuntoja ilman kuluja, asuntorahaksi heti, perikuntien asunto ja asunnot, ostetaan kuolinpesät myös irtaimistoineen, kaupanyhteydessä irtaimiston tyhjennykset ja siivoukset, ostot Turku, Raisio,Kaarina ja Naantali, ilman välityspalkkiota, nopeat kaupat, helpot kaupat, ei esittelyjä, ei välikäsiä, nopeat ja joustavat kaupat käteisellä, asunto euroiksi, kaupat ilman odotusta, asunnon myynti suoraan, asunnon myynti itse, myy asunto ilman kiinteistönvälittäjää, lkv, asunnon suora myynti, asunto-osakeyhtiö, flippaus, kuolinpesän asunnon myynti, asunto osakkeen myynti, hiljainen asuntokauppa,